Föreviga viktiga ögonblick

Viktiga ögonblick

Håll minnena vid liv med hjälp av foton

Det mesta vi upplever glömmer vi bort, eller så lagras minnena kanske någonstans utom räckhåll, men det hjälper ju föga. Har man en bild av ett visst ögonblick så brukar man obönhörligt slungas tillbaka dit, även om man ser bilden när händelsen redan har lagrats i den där svåråtkomliga minnesbanken. Människan är nostalgiskt lagd, vi älskar att se tillbaka på våra liv.

Stora händelser

Som din fotograf ställer jag gärna upp på att föreviga några av de där ögonblicken. Kanske är det en viktig händelse som ska firas? Ett bröllop, ett dop, en studentfest, ett viktigt jubileum, allsköns födelsedagar – eller något annat magiskt.

Stanna tiden

Eller så har du ett älskat barn, ett kärt husdjur eller en vacker gravidmage som du vill spara precis som den är i evigheters evighet. Bara med hjälp av fotografier stannar något upp i tiden och i sitt åldrande och förevigas i just detta givna ögonblick. Det är en kittlande tanke och ett privilegium som vi som lever idag har.

Unika minnesdokument är en skatt

Du är givetvis välkommen med egna förslag på hur du vill att vår fotosession ska se ut – var den ska äga rum och vad bilderna ska förmedla. Jag hjälper gärna till med formandet av idéer och har stor erfarenhet av att välja ut lämpliga platser om du vill att fotograferingen ska äga rum utanför min studio.

Riktigt lyckade fotografier bär man med sig genom hela livet och man tröttnar aldrig på dem. De är en sann rikedom.

Kontakta mig

Jag arbetar i min stora, välutrustade fotostudio i Lund, men också ute på plats där det händer när så behövs. Varmt välkommen med din förfrågan, jag ser fram emot mötet med dig!


(Lämna tom)
Emma Appelgren, företagsfotograf

Besök gärna vår Facebook!